Caviar lanserar svindyr iPhone 12 Pro med en bit av Steve Jobs polotröja

Om du inte tycker att det räcker med att smacka på ett skal bak på din iPhone så går det att köpa en ordentligt moddad iPhone hos företaget Caviar.

Caviar är företaget som är kända för att köpa in ett stort lager av iPhones och sedan klä in dem i riktigt exklusiva material. Nu har de presenterat hur deras modifierade iPhone 12 Pro-modeller ser ut. Serien heter ‌iPhone 12 Pro‌ Jobs 4 och det är för att hylla att det är 10 år sedan iPhone 4 presenterades och det var även den sista telefonen som Steve Jobs visade upp. Det hela blir dock lite märkligt när vi fortsätter läsa att på baksidan av telefonen i själva Apple-loggan sitter en liten bit av en av Steve Jobs polotröjor.

De erbjuder både iPhone 12 Pro och Pro Max och de går att få i vitt, svart, Jobs 1ST (liknar första iPhone-modellen) och en med 18 karats guld. Utöver en bit av polotröjan på baksidan hittar vi Steve Jobs underskrift med texten "Think different" under. Priserna börjar på 6 490 dollar och sträcker sig upp till 10 140 dollar. Och vill ni spana in modellerna lite mer så hår det att göra hos Caviar.

Skriven av Marcus Attefors

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.

I dessa tider med hemmakontor och mycket röstsamtal så är det bra att ha en hållare till sin iPad och Twelve South har idag visat upp en från dem.

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Tycker du att 512 GB är lite för lite utrymme i din iPhone så kan räddningen kanske komma i höst.

iPadOS 14 lanserades i höstas och det bjöd på en rad nya funktioner men än finns det förbättringspotential.