De första intrycken kring AirPods Max är goda

AirPods Max har börjat landa i händerna på utvalda recensenter och nu har flera av dem lämnat sina första tankar kring Apples senaste hörlurar.

AirPods Max har blivit minst sagt omtalade på internet sedan sin release då många tycker att priset på 6 695 kronor är för högt och andra tycker att de är det bästa sedan skivat bröd. Oavsett vad så ser försäljningen ut att gå lysande då väntetiden för att få ett par bara ökar. Nedan kan ni se vad bland annat MKBHD, iJustine och några fler tycker om nya AirPods Max och det samlade intrycket är positivt:

Skriven av Marcus Attefors

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.