Aqara's M2-hubb dyker upp hos svensk distributör

Aqara är ett trevligt och billigt sätt för att få ett HomeKit-kompatibelt hem och nu verkar lanseringen av deras nya hub vara nära.

En svensk distributör vid namn Gröna Hus har lagt upp Aqaras senaste hub på sin hemsida och det är egentligen det första tecknet vi har på att den faktiskt kommer till Sverige. En EU-server för hubben skall nu finnas uppe och några av nyheterna med hubben är att vi nu kan ansluta den med ethernetkabel istället för enbart WiFi. Den har även stöd för IR så vi kan mappa kontroller till den för att styra saker. M2 har stöd för det senaste Zigbee 3.0-protokollet och kan nu hantera upp till hundra olika enheter vilket är tre gånger så mycket jämfört med gamla hubben.

Vi skall givetvis försöka få tag på en hubb och recensera den men tills dess får du inte missa våra andra videos där vi går igenom Aqaras produkter:

Källa: Gröna Hus

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?

Äntligen torsdag och dags för ett rykande färskt avsnitt av vår Apple-fokuserade podd Macradion.

Många har försökt att få olika operativsystem att fungera med Apple Silicon och nu har Corellium släppt en variant av Ubuntu som fungerar med M1.