Efterfrågan för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max är hög

Trots att det har gått ett bra tag sedan iPhone 12-serien lanserades så har Apple fortfarande svårt att möta efterfrågan.

Apple Insider har tagit en titt på hur långa leveranstider det är runt om i världen på iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max och det ser ut som att Apple har svårt att möta efterfrågan. De skriver att leveranstiderna på en iPhone 12 Pro eller Pro Max kan vara upp till 33 dagar lång. Om vi tittar på hur det ser ut för oss i Sverige så är det i skrivande stund tre veckors väntetid på en stillhavsblå iPhone 12 Pro Max med 128GB lagring och samma väntetid är det på iPhone 12 Pro med samma färg och minneskapacitet.

Vad det beror på är omöjligt att svara på men det kan vara så att Apple trodde att allt fler skulle köpa iPhone 12 Mini och iPhone 12 istället för de lite dyrare modellerna. Väntar du fortfarande på din iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max? Skriv gärna bland våra kommentarer!

Missa inte heller våra recensioner av iPhone 12-serien:

Källa: AppleInsider

Skriven av Marcus Attefors

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.

I dessa tider med hemmakontor och mycket röstsamtal så är det bra att ha en hållare till sin iPad och Twelve South har idag visat upp en från dem.

Analytikern ger sig inte och även år 2023 får Kuos ryktesspridning med riktigt ambitiösa uttalanden.

Tycker du att 512 GB är lite för lite utrymme i din iPhone så kan räddningen kanske komma i höst.

iPadOS 14 lanserades i höstas och det bjöd på en rad nya funktioner men än finns det förbättringspotential.