Så mycket kostar det att byta batteriet på AirPods Max

Idag visade Apple upp AirPods Max och åsikterna är blandade på internet där vissa tycker de är fantastiska och vissa tycker de är alldeles för dyra.

På sina supportsidor har Apple nu skrivit ut vad det faktiskt kommer kosta att göra ett batterbyte på AirPods Max. Skulle det inbyggda batteriet börja bli dåligt så kostar ett byte 879 kronor. Skulle öronkuddarna börja bli slitna eller går sönder så går det ett köpa ett nytt par för 69 dollar. De verkar ännu inte ha dykt upp på den svenska sidan så exakt pris får vi återkomma med. Skulle man skaffa AppleCare+ (495 kronor) och råka ut för en skada som inte täcks av vanliga garantin så kostar det 249 kronor i självrisk för att få de utbytta eller reparerade.

AirPods Max går att beställa redan idag och de börjar skeppas ut från och med den 15:e december och prislappen ligger på 6 695 kronor.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.