Säg hej till AirPods Max

Ryktena stämde och Apple visade idag upp via ett pressmeddelande AirPods Max som tidigare i ryktessvängen har kallats för AirPods Studio.

AirPods Max är Apples over-ear-hörlurar som kommer med samma smarta funktioner som vi hittar i AirPods idag. De har H1-chippet och avancerad mjukvara för att ge en helt unik ljudupplevelse. De kommer även med en adaptiv equalizer vilket betyder att de anpassar ljudet efter öronkuddarnas passform och tätning genom att mäta ljudsignalen som når lyssnaren och justerar därefter låga frekvenser och mellanregister i realtid.

De har även aktiv brusreducering och på utsidan av kåporna hittar vi tre utåtriktade mikrofoner som registrerar allt brus i vår omgivning. På insidan hittar vi en mikrofon till som mäter ljudet som når våra öron och sedan anpassas brusreduceringen och allt hemskt buller elimineras. Utöver detta har de även transparent läge och spatial audio som ger en härlig 3D-effekt när vi tittar på film. Hörlurarna kommer gå att köpa i fem färger, space gray, silver, himmelskt blå, grön och rosa. Precis som på Apple Watch hittar vi en Digital Crown som vi snurrar på för att styra hörlurarna. I sitt pressmeddelande skriver Apple:

“”AirPods är världens mest populära hörlurar just för att de är enkla, har otroligt bra ljudkvalitet och ikonisk design. Med AirPods Max tar vi den magiska AirPods-upplevelsen till over-ear-formatet med hifi-ljud”, säger Greg Joswiak, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. ”AirPods Max kombinerar en specialanpassad akustisk design, H1-chip, avancerad mjukvara och kraften hos beräknat ljud till en trådlös ljudupplevelse i en klass för sig.””

Batteritiden ligger på upp till 20 timmar med brusreducering och spatial audio aktiverat och de lanseras i ett minst sagt unikt och häftigt fodral. Prislappen ligger på 6 695 kronor och de går att förbeställa redan idag. De börjar skeppas ut tisdagen den 15 december.
Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
95 svar

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.