Samsung upprepar historien - ryktas ta bort laddaren ur kartongen

När iPhone 12-serien lanserades så valde Apple att ta bort laddaren ur kartongen och Samsung var snabba med att håna beslutet.

Nu verkar det som att historien upprepas där Samsung först hånar något för att sedan följa efter. Vi har sett det förut och senast var när Apple tog bort hörlursuttaget. Samsung var snabba ut med att håna beslutet men sedan gjorde de samma sak och tog bort alla spår från Twitter och Facebook där de hade hånat Apple för att göra det.

Nu tre månader efter Samsungs reklam ovan så har den brasilianska motsvarigheten till Post och Telestyrelsen, PTS godkänt nya enheter där det framgår att varken laddare eller hörlurar kommer inkluderas i kartongen till dessa nya enheter. Exakt vilka enheter det handlar om framgår inte. Men det är smått komiskt att Samsung aldrig lär sig att de i slutändan följer Apples fotsteg.

Undrar du vad som finns i kartongen till iPhone 12-serien? Missa inte när vi tar en titt:

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Två olika ryktesspridare på Twitter påstår att Apple kommer hålla låda den 23 mars och ska krocka med eventet för OnePlus 9.

iMac Pro lanserades 2017 och har sedan dess endast uppgraderats en gång och nu verkar det som att den rymdgråa datorn försvinner.

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.