Apple ryktas släppa en ny produkt idag - men vad kan det vara?

Sedan en tid tillbaka har det ryktats om att Apple har en produkt kvar att lansera under 2020 och det kan vara så att den lanseras idag.

Förra veckan skrev MacRumors att de har kommit över ett memo från Apple där de meddelade auktoriserade Apple-servicepartners att de har AppleCare-relaterade ändringar planerade för den 8:e december 14:30 svensk tid. De har även bett dem förbereda sig för en ny SKU (lagerhållningsenhet) så mycket tyder på att en ny produkt lanseras idag.

Men vad det kan vara för produkt råder det lite delade meningar om då det med största sannolikhet inte kommer hållas ett event utan det skickas nog enbart ut ett pressmeddelande. Vissa tror att det är de beryktade AirPods Studio som kommer lanseras idag med ett pris som börjar på 349 dollar. Apples egna over-ear-hörlurar har redan dykt upp i iOS 14.3 i form av ikon så det kan mycket väl stämma. En annan produkt som inte ännu har sett dagens ljus är AirTags men dessa kanske Apple vill presentera i samband med ett event. Sist men inte minst så går det även ett rykte om att en ny Apple TV med en A12Z-processor kommer lanseras idag. Den skall vara bättre för spel och gå att köpa med 64GB eller 128GB lagring. Vilken av dessa produkter som faktiskt lanseras återstår att se men spännande är det.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors Bild: Jon Prosser

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.