HBO Nordic-appen kommer att bli HBO Max under nästa år

Det är nog inte många i detta avlånga land som uppskattar HBO Nordics app till våra enheter, men nästa år blir vi äntligen av med den.

HBO Nordic har nog fått skit sedan dag ett då deras app har varit allt annat än bra. Vi har bjudits på ett lastgammalt UI som saknar de mest basala funktionerna som vi haft i flera år på andra tjänster. Att som grädde på moset endast få ut HD-kvalité det vill säga 720p gör det inte bättre. Att inte kunna erbjuda sina kunder 4K nådens år 2020 är faktiskt riktigt uselt.

Men nästa år blir det ändring på det för HBO Nordic-appen kommer att försvinna och vi får istället säga hej till HBO Max-appen. Den har i skrivande stund endast stöd för 1080p men kommer i slutet av december ha stöd för 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision och Dolby Atmos. Appen är också helt annorlunda och ger oss liknande funktionalitet som vi idag hittar hos Disney, Netflix och många fler. Några funktioner som finns som vi idag saknar i HBO Nordic-appen är bland annat stöd för flera konton, en hel rad med program vi påbörjat, favoriter och egna listor. Övergången till HBO Max kommer att ske under andra halvan av 2021 och undertecknad är riktigt tacksam för detta då deras innehåll är riktigt bra, men nuvarande app en fullkomlig mardröm.

Vill ni ta en titt på hur HBO Max ser ut kan ni göra det här.

Via Feber, Källa HBO

Skriven av Marcus Attefors

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Mark Gurman har släppt en artikel som skvallrar om både pris och funktioner för Apples VR headset. Även om priset verkar bli saftigt kan den komma med mer kraft än Apples chip M1.

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?