iOS 14.2 uppdaterade FaceTime med 1080p

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

När Apple släppte iOS 14.2 fanns ingen information om att iPhone 8 eller senare uppgraderades från 720p till 1080p i FaceTime-samtal. Men precis detta har Macmagazine grävt fram när Apple i tystnad uppdaterat informationen på just dessa iPhone-modeller sedan uppdateringen rullades ut. Så för alla som har en iPhone 8 eller senare har nu 1080p i FaceTime när de ringer med Wi-Fi och iPhone 12 så är det även 1080p när man ringer med 5G.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

När MacBook Pro lanserades 2016 blev det en start på klagomål över avsaknaden på portar och ett liv med donglar blev ett faktum - det kanske förändras med årets modeller.

Snart är det dags för amerikanarna att fortsätta tävla mot ryssarna i serien For All Mankind där rymden är i fokus.

Mark Gurman har släppt många nyheter idag men lite godis hade han kvar att förtälja om kommande iPhone-modeller.

Pro Display XDR må vara en fantastisk skapelse på så många sätt men det är inte många hushåll som har råd eller kan motivera ett inköp.

iMac har sett likadan ut i alldeles för många år och visst är det dags att göra den lite modern?