Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple utökar sitt stöd i kampen mot HIV/AIDS och även Covid-19 med (RED)

Apples kunder har hittills lyckats samlat in över 2 miljarder kronor i hjälp till organisationen (RED) och Apple tänker tänker utöka sina donationer fram till sjunde december.

Sedan Apple började stödja organisationen (RED) år 2006 har Apple lyckats samla in 250 miljoner dollar till stöd i kampen mot HIV/AIDS och hjälpt över 10 miljoner människor med vård och stöd i Afrika söder om Sahara. Nu utökar Apple sitt stöd genom att donera 1 dollar per transaktion med Apple Pay i Apples butiker, online och via Apple Store-appen. De pengar som samlas in går till Globala fonden som är ett samarbete mellan regeringar, hälsoorganisationer och den privata sektorn.

Dessa distribueras sedan till lokala grupper i dess kamp mot tre av världens största sjukdomar som går att förebygga däribland tuberkulos och malaria utöver hiv/aids. Under året som gått har arbete från organisationen även gått till att stödja världens kamp mot Covid-19, kampen som nu stärks med att få alla donationer från PRODUCT (RED)-produkterna. Apple försöker även upplysa världen om behovet till hjälp genom sina olika kanaler så som Apple TV, App Store och Apple Music.

Läs mer: Apple

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.