Apple släpper sina årliga julerbjudande i samband med Black Friday

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apples årliga presentkort har presenterats i samband med en av julens årliga reor, nämligen Black friday och den sträcker sig i fyra dagar till Cyber monday. Presentkorten sträcker sig från 230 kronor när man köper AirPods eller Apple Watch Series 3 till 1 380 kronor om man köper MacBook Pro 16 tum eller iMac 21,5 tum.

Dessa presentkort går endast att användas i Apple Store och kan inte användas på de utvalda produkterna i samband med köpet. Erbjudandet gäller endast mellan 27 november till 30 november om man handlar online på Apples hemsida, Apple Store-appen eller om man ringer och beställer på telefonnummer 020-120 99 71. Ett år av Apple TV+ ingår med vissa av de utvalda produkterna och alla dessa kan ni läsa mer om här.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.