Apple släpper sina årliga julerbjudande i samband med Black Friday

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apples årliga presentkort har presenterats i samband med en av julens årliga reor, nämligen Black friday och den sträcker sig i fyra dagar till Cyber monday. Presentkorten sträcker sig från 230 kronor när man köper AirPods eller Apple Watch Series 3 till 1 380 kronor om man köper MacBook Pro 16 tum eller iMac 21,5 tum.

Dessa presentkort går endast att användas i Apple Store och kan inte användas på de utvalda produkterna i samband med köpet. Erbjudandet gäller endast mellan 27 november till 30 november om man handlar online på Apples hemsida, Apple Store-appen eller om man ringer och beställer på telefonnummer 020-120 99 71. Ett år av Apple TV+ ingår med vissa av de utvalda produkterna och alla dessa kan ni läsa mer om här.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

När MacBook Pro lanserades 2016 blev det en start på klagomål över avsaknaden på portar och ett liv med donglar blev ett faktum - det kanske förändras med årets modeller.

Snart är det dags för amerikanarna att fortsätta tävla mot ryssarna i serien For All Mankind där rymden är i fokus.

Mark Gurman har släppt många nyheter idag men lite godis hade han kvar att förtälja om kommande iPhone-modeller.

Pro Display XDR må vara en fantastisk skapelse på så många sätt men det är inte många hushåll som har råd eller kan motivera ett inköp.

iMac har sett likadan ut i alldeles för många år och visst är det dags att göra den lite modern?