Aqara betatestar adaptivt ljus i Kina

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.

Adaptivt ljus med HomeKit introducerades med iOS 14 men det har anammats sakta och det var bara ett par dagar sedan Philips uppdaterade Hue med funktionen. Nu verkar även Xiaomis Aqara vara på gång när de släpper funktionen i beta för kunder i hemlandet Kina. Så för de med Aqara utspritt i hemmet som går och väntar på funktionen så kan väntan snart vara över. Med adaptivt ljus kommer lamporna automatiskt att justera ljusstyrka och varm eller kall belysning efter tid på dygnet.

Via: HomeKitnews

Skriven av Marcus Larsson

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?

Äntligen torsdag och dags för ett rykande färskt avsnitt av vår Apple-fokuserade podd Macradion.

Många har försökt att få olika operativsystem att fungera med Apple Silicon och nu har Corellium släppt en variant av Ubuntu som fungerar med M1.