Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple siktar på en Oscar för sin kommande film 'Cherry'

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

I Apples kommande dramafilm 'Cherry' får vi följa huvudrollen som spelas av Tom Holland som går från misslyckad collegestudent till att ansluta sig till armén. Där utbildar han sig till läkarsoldat och efter att ha varit ute på fältet och mött krigets fasor kommer han slutligen hem med PTSD. För att lindra det självmedicinerar han sig med droger som leder honom ännu djupare ner i en ond spiral.

Filmen kommer att ha biopremiär 26 februari nästa år och släpps till Apple TV+ den 12 mars. Oscarsgalan som går av stapeln den 15 mars har flyttat kvalifikationstiden för filmer att kunna nomineras från den 31 december till 28 februari. Detta på grund av pandemin som har skjutit på flera filmers biopremiärer och Apples dramafilm kommer alltså få två dagar tillgodo att kunna nomineras till kommande Oscarsgala.

Via: PatentlyApple
Bild: IMDb

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.