Apple siktar på en Oscar för sin kommande film 'Cherry'

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

I Apples kommande dramafilm 'Cherry' får vi följa huvudrollen som spelas av Tom Holland som går från misslyckad collegestudent till att ansluta sig till armén. Där utbildar han sig till läkarsoldat och efter att ha varit ute på fältet och mött krigets fasor kommer han slutligen hem med PTSD. För att lindra det självmedicinerar han sig med droger som leder honom ännu djupare ner i en ond spiral.

Filmen kommer att ha biopremiär 26 februari nästa år och släpps till Apple TV+ den 12 mars. Oscarsgalan som går av stapeln den 15 mars har flyttat kvalifikationstiden för filmer att kunna nomineras från den 31 december till 28 februari. Detta på grund av pandemin som har skjutit på flera filmers biopremiärer och Apples dramafilm kommer alltså få två dagar tillgodo att kunna nomineras till kommande Oscarsgala.

Via: PatentlyApple
Bild: IMDb

Skriven av Marcus Larsson

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

När MacBook Pro lanserades 2016 blev det en start på klagomål över avsaknaden på portar och ett liv med donglar blev ett faktum - det kanske förändras med årets modeller.

Snart är det dags för amerikanarna att fortsätta tävla mot ryssarna i serien For All Mankind där rymden är i fokus.

Mark Gurman har släppt många nyheter idag men lite godis hade han kvar att förtälja om kommande iPhone-modeller.

Pro Display XDR må vara en fantastisk skapelse på så många sätt men det är inte många hushåll som har råd eller kan motivera ett inköp.

iMac har sett likadan ut i alldeles för många år och visst är det dags att göra den lite modern?