Rykte: Nydesignade MacBooks kommer i andra halvan av 2021

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Ming-Chi Kuo har gett sitt uttalande om när det kommer en ny design för MacBook-serien med Apple Silicon och det ska alltså bli av under andra halvåret av 2021. Troligtvis i hösten och det är kanske lite dystra nyheter för de som hade hoppats på en ny MacBook snart och valt att skippa årets M1-släpp.

Kuo avslöjar inte vilken MacBook men att det rör sig om fler än en och om man får spekulera så borde det vara MacBook Pro-serien. Om detta stämmer kan det ju vara så att den större MacBook Pro endast får en ny processor det närmsta halvåret eller får vänta ytterligare några månader. Den har nämligen inte uppdaterats sedan den släpptes i november 2019.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

En mindre variant av Mac Pro med troligtvis Apples mest högpresterande chip kan lanseras i samband med en uppdatering av dess storebror.

När MacBook Pro lanserades 2016 blev det en start på klagomål över avsaknaden på portar och ett liv med donglar blev ett faktum - det kanske förändras med årets modeller.

Snart är det dags för amerikanarna att fortsätta tävla mot ryssarna i serien For All Mankind där rymden är i fokus.

Mark Gurman har släppt många nyheter idag men lite godis hade han kvar att förtälja om kommande iPhone-modeller.

Pro Display XDR må vara en fantastisk skapelse på så många sätt men det är inte många hushåll som har råd eller kan motivera ett inköp.

iMac har sett likadan ut i alldeles för många år och visst är det dags att göra den lite modern?