Rykte: En iPad Pro får miniLED och en får OLED nästa år

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Den koreanska sidan The Elec påstår sig ha kommit över insiderinformation om att både Samsung och LG förbereder för OLED-produktion i sina fabriker för Apples iPad Pro. Där alltså en av modellerna ska få OLED-panel i slutet av nästa år.

Vad som gör det ännu mer förvirrande är att de även påstår att en andra iPad Pro-modell kommer att få miniLED tidigt nästa år. Så detta rykte får man nog ta med en rejäl nypa salt då det vore märkligt av Apple att dela upp sin iPad Pro-linje till två släpp med olika skärmar.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.