Nu drar Macradion snart igång sin julkalender

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.

För att fira att julkalendern snart är igång så drar vi igång med en tävling redan nu och i videon nedan kan du se vad du kan vinna. Reglerna är enkla och allt du behöver göra är att prenumerera på vår YouTube-kanal Macradion och fylla i dokumentet i beskrivningen till videon. Tävlingen avslutas söndag den 29 november.

Skriven av Marcus Attefors

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.