Annons: Black Week har startat!

Black Week tjuvstartar nu, här finns allt du behöver tänka på vare sig du handlar offline eller online under årets största REA-helg!

Tack för tipsen men jag är redan redo – body and soul. Ta mig till Black Week-REAn nu!

Ja du läste rätt, Black Week har redan kickat igång – veckan innan Black Week och fredagen innan Black Friday. Men det finns ingen anledning att stressa, ta ett par djupa andetag och läs igenom vår Black Friday-lathund så har du ett par tips som bäddar för en positiv svart vecka! 🙂

Så förbereder du dig inför och under Black Week

  • Skapa en lista över produkter du behöver/verkligen vill köpa

  • Kolla priser på dessa produkter innan REA:n startar så du vet vad som faktiskt är en bra deal

  • Överväg att sätta en totalbudget om du inte vill få en jobbig överraskning när kreditkortsräkningen dimper ner efter nyår

Handla säkert online – men tänk på leveranstiderna

Årets Black Friday blir extra speciell, och extra digital, med social distansering och begränsningar för butiksbesökare runt om i Sverige. På Webhallen säkrar vi upp med livrem och hängslen genom att erbjuda flertalet betalsätt och leveransalternativ så du kan använda det som passar dig bäst.

Tänk samtidigt på att hela Sveriges leveransnät kommer att få det extra svettigt i år så försök ha extra marginaler när du köper prylar du behöver få hem till en viss tid!

Om du vill handla i butik – förbered dig på köer utomhus
Vi uppmanar alla att handla på rean på distans. Priset online och i Webhallens fysiska butiker är detsamma, så du går inte miste på något specialpris genom att handla online. I Webhallens butiker kommer vi att ha extra personal på plats samt följa de direktiv för social distansering som gäller under de här dagarna. Här är några saker du som Black Friday-shoppare själv kan tänka på inför dina butiksbesök.

Hjälp till att hålla avstånd i butiker du besöker
Klä dig efter väder – räkna med mer och längre köer utomhus
Ha ett gott humör och njut av att vi trots allt får vistas ute när och hur vi vill!
Har du redan förberett dig inför Black Week och vilka produkter hoppas du ska dyka upp på REA:n? Berätta gärna mer i kommentarerna! 🙂

PS. Webhallen kommer att ordna flera spännande aktiviteter och tävlingar under Black Week, signa upp på vårt nyhetsbrevet för mer information om detta och andra erbjudanden!

Ta mig till Webhallens Black Week-erbjudanden!

Skriven av Peter Esse

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.