Adobe släpper beta för Apple Silicon M1

När Apple presenterade sin ARM-baserade processor M1 berättade de också att det inom kort kommer anpassade version av Adobes programserie.

Det handlar om Lightroom som skulle komma inom en snar framtid och Photoshop som vi skulle få se i början av nästa år. Nu finns det BETA-versioner av dessa och Photoshop är inte helt komplett än, endel funktioner lyser helt med sin frånvaro medans några med mindre buggar finns kvar - för att lagas under beta-perioden såklart.

Läs mer om Photoshop BETA för Apple Silicon M1 här.

Via: Adobe.

Skriven av Dennis Klarin

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.