Första recensionerna av M1 dyker upp på YouTube

M1 har dykt upp hos YouTubers och recensionerna är ganska eniga om att det här är ett fantastiskt första steg från Apple.

Äntligen är Apples entré in i Apple Silicon här och flera YouTube-profiler har fått tag i sina exemplar. Precis som Apple berättade på eventet är batteritiden en av sakerna som sticker ut och första chippet hyllas för sin prestanda. Dock så är alla överens om att övergången kommer att ta tid för all programvara att bli konverterad.

Skriven av Marcus Larsson

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".