Idag släpps HomePod Mini - men inte i Sverige

HomePod Mini har idag lanserats men vi i Sverige ser ut att bli utan även denna gång.

Apples minsta högtalare lanseras idag och med HomePod Mini kan vi styra vårt HomeKit-kompatibla hem med Siri, spela upp musik från Apple Music, använda den som intercom för att kommunicera med andra familjemedlemmar i hemmet och mycket mer. HomePod Mini gick att förhandsboka den 5 november i USA, Australien, Frankrike, Hong Kong, Indien, Tyskland, Japan och England men vi i Sverige får fortsätta vänta.

Vad det faktiskt är som gör att den inte lanseras här i Sverige är lite oklart då Siri redan finns på svenska och att anpassa den versionen för HomePod borde inte vara supersvårt kan tyckas. Men som tur är går den att förhandsboka från diverse sidor och vi på 99mac hoppas få våra inom kort så vi kan dela med oss vad vi tycker om dem. Vill man köpa med garanti så har vi själva klickat hem HomePod Mini från Proshop. Värt att tänka på är att det inte kommer att gå att ställa frågor på svenska till den utan det är engelska som gäller.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.