Rykte: One more thing - Apple kommer med julöverraskning

Julen närmar sig med stormsteg och nu är det inte långt kvar innan vi kliver in i december.

Vi har sett en drös nya produkter från Apple under hösten men det verkar inte riktigt vara över med nya produkter under detta år. Apple-läckaren L0vetodream skriver på Twitter att det kommer att komma en julöverraskning från Apple. Han säger även att det är en produkt som lämpar sig bra på vintern men ingen mer information än så finns. På Twitter är det många som har gissat på att det handlar om ett par Apple-handskar, öronmuffar, ett julalbum från U2 och mycket annat.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När vi ändå pratar om julen så får ni inte missa att prenumerera på vår YouTube-kanal Macradion för den första december drar vår julkalender igång där du varje dag fram till jul kan vinna riktigt fina priser.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.