Den integrerade grafiken i M1 slår Nvidias GTX 1050 Ti

Prestandatester från M1 fortsätter dyka upp på nätet och senast ut är resultaten för den integrerade grafikkretsen.

Tester från M1 i GFXbench avslöjar hur den nya integrerade grafikkretsen presterar. Även om jämförelsen inte låter så märkvärdig när man tar upp ett nästan tre år gammalt grafikkort får man tänka på att det rör sig om ett integrerat mot ett dedikerat. Det avslöjar även lite om prestandan i grafiken för de som har oroat sig över den delen i Apples nya satsning på M1.

Även AMD RX 560 tas upp i 9to5macs artikel som ett av de dedikerade grafikkorten som slås av Apples nya M1. Dessa tester säger inte allt och för de som är spelintresserade krävs mer än bara bra grafikprestanda för att locka över spelutvecklare till macOS.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".