DXOMark rankar kamera i iPhone 12 Pro Max som fjärde bäst

DXOMark har lagt vantarna på Apples senaste tungviktare och de har fått genomgå deras tester i jakt på bäst kamera enligt dem.

DXOMark vars poängsättning har ifrågasatts då både foto och video förbättras mer artificiellt än optiskt på telefoner och är svårt att bedöma objektivt. Men de har nu lagt vantarna på iPhone 12 Pro och 12 Pro Max och kört dessa genom sina tester.

I testerna prisar de både autofokus, video och stillbilder medans de sågar dess zoom som endast erbjuder 2x optisk inzoomning respektive 2,5x för iPhone 12 Pro Max. Före iPhone 12-modellerna i rankningen hittar vi Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra och Huawei P40 Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".