DXOMark rankar kamera i iPhone 12 Pro Max som fjärde bäst

DXOMark har lagt vantarna på Apples senaste tungviktare och de har fått genomgå deras tester i jakt på bäst kamera enligt dem.

DXOMark vars poängsättning har ifrågasatts då både foto och video förbättras mer artificiellt än optiskt på telefoner och är svårt att bedöma objektivt. Men de har nu lagt vantarna på iPhone 12 Pro och 12 Pro Max och kört dessa genom sina tester.

I testerna prisar de både autofokus, video och stillbilder medans de sågar dess zoom som endast erbjuder 2x optisk inzoomning respektive 2,5x för iPhone 12 Pro Max. Före iPhone 12-modellerna i rankningen hittar vi Huawei Mate 40 Pro, Xiaomi Mi 10 Ultra och Huawei P40 Pro.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.