M1 tappar ungefär 20 procent av prestandan med Rosetta 2

Enligt senaste siffror från Geekbench verkar M1 tappa en femtedel av prestandan när man kör program genom Rosetta 2.

Nya Geekbench-resultat har dykt upp genom Rosetta 2 och även om M1 tappar lite av sin prestanda så håller den sig i toppen av alla Mac-datorer i det singelkärniga resultatet. I det flerkärniga testen ramlar den ner på listan till ungefär vad en Intel i5 presterar i senaste 27 tums iMac. Hur man än vrider och vänder på det är det helt klart imponerande att behålla såpass mycket av prestandan genom att emulera x86-program i Rosetta 2.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
17 svar

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.