Missa inte Macradions julkalender som drar igång första december

Nu är det inte långt kvar till första december och för att skapa lite extra julmys kör vi i år en julkalender.

Varje dag fram till jul kommer vi öppna en ny lucka i vår julkalender och det vi visar upp kan ni även vinna. Det är superfina priser i år så detta vill ni inte missa! Allt ni behöver göra är att prenumerera på vår YouTube-kanal Macradion och fylla i dina uppgifter i dokumentet som finns bifogat i beskrivningen till videon. Julkalendern drar igång den 1:a december så se till att bli en prenumerant redan nu så du inte missar första luckan.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.