Grafik för Big Sur skapade spekulationer om en Mac med touchskärm

Många rykten kring Apple uppstår mer än sällan av att de själva gör ett fel som leder till diskussion och så verkar det vara även denna gång.

Big Sur har nyligen släppts och Apple har börjat göra reklam för uppdateringen av macOS i App Store. När man går in i App Store nu på sin Mac och så ser man en färgglad banner för widgetar i Big Sur som nu är statisk. Men för bara en dag sedan innehöll den en animation där en hand trycker med fingrarna bland alla widgetar på skärmen och detta gick inte obemärkt utan spekulationer kring en Mac med touchskärm uppstod omgående. Detta nådde troligtvis Apple som ändrade grafiken till en statisk bild.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.