Brydge lanserar Brydge Pro+ till iPad Pro

En av de populäraste tredjepartstillverkarna av tangentbord lanserar nu Brydge Pro+ till iPad Pro.

Det är inga gigantiska skillnader mellan den tidigare Brydge Pro och nya Brydge Pro+ men något som vi länge har velat ha är nu här - en pekplatta. Det betyder att vi precis som på Magic Keyboard kan navigera helt på vår iPad Pro med hjälp av pekplattan på Brydge Pro+ vilket är trevligt för alla som inte vill släpa med sig en extern mus eller ha skärmen full med fingeravtryck.

Vi hittar även kontroller för att aktivera Siri, ändra ljusstyrkan och Brydge Pro+ har även stöd för alla gester som vi har med Magic Keyboard. Tangentbordet lanseras till iPad Pro 11- och 12,9 tum och har stöd för både 2018- och 2020-års modellerna. Det utlovas en batteritid på tre månader och tangentbordet har även bakgrundsbelysta tangenter. Prislappen ligger på 2 699 kronor och det finns i färgen rymdgrå eller silver.

Just nu hittar ni även dessa tangentbord med 100 kronors rabatt på dkdwebshop - Brydge Pro+ 11-tum - Brydge Pro+ 12,9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Pressmeddelande Läs mer hos Brydge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.

Då har samtliga modeller i iPhone 12-serien äntligen lanserats och frågan är om störst alltid är bäst?

Jabra har lanserat uppföljaren till Jabra Elite 75t och vi tar en titt på vad som är nytt.

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.