Brydge lanserar Brydge Pro+ till iPad Pro

En av de populäraste tredjepartstillverkarna av tangentbord lanserar nu Brydge Pro+ till iPad Pro.

Det är inga gigantiska skillnader mellan den tidigare Brydge Pro och nya Brydge Pro+ men något som vi länge har velat ha är nu här - en pekplatta. Det betyder att vi precis som på Magic Keyboard kan navigera helt på vår iPad Pro med hjälp av pekplattan på Brydge Pro+ vilket är trevligt för alla som inte vill släpa med sig en extern mus eller ha skärmen full med fingeravtryck.

Vi hittar även kontroller för att aktivera Siri, ändra ljusstyrkan och Brydge Pro+ har även stöd för alla gester som vi har med Magic Keyboard. Tangentbordet lanseras till iPad Pro 11- och 12,9 tum och har stöd för både 2018- och 2020-års modellerna. Det utlovas en batteritid på tre månader och tangentbordet har även bakgrundsbelysta tangenter. Prislappen ligger på 2 699 kronor och det finns i färgen rymdgrå eller silver.

Just nu hittar ni även dessa tangentbord med 100 kronors rabatt på dkdwebshop - Brydge Pro+ 11-tum - Brydge Pro+ 12,9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Pressmeddelande Läs mer hos Brydge

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?

Äntligen torsdag och dags för ett rykande färskt avsnitt av vår Apple-fokuserade podd Macradion.

Många har försökt att få olika operativsystem att fungera med Apple Silicon och nu har Corellium släppt en variant av Ubuntu som fungerar med M1.