Idag kan du förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini

Då var den stora förhandsbokningsdagen här och idag kommer det gå att förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini.

Idag 14:00 kan vi äntligen förhandsboka iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 Mini. iPhone 12 Pro Max är telefonen för dig som vill ha den bästa optiken i hela iPhone 12-serien och en majestätisk 6,7-tums Super Retina XDR-skärm. Är du sugen på en mindre telefon så är det värt att vända blickarna mot iPhone 12 Mini som bjuder på en 5,4-tums Super Retina XDR-skärm.

Förboka billigast
Just nu går vi igenom vilka som har billigaste förbokningserbjudanderna. Det brukar vara Tre.se som dessutom bjuder på ett par AirPods Pro för dig som förbokar en iPhone 12 Pro Max. Vill du i stället ha en iPhone 12 Mini får du ett par vanliga AirPods på köpet.

Här hittar du övriga operatörers erbjudande.

Missa inte heller vår recension av iPhone 12 och iPhone 12 Pro där vi har filmat hela recensionen med hjälp av just dessa två telefoner. Vi vill även lyfta vår kollega Thor Lindholm på Teknikveckan som har recenserat samma telefoner och den videon kan ni även se nedan:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Skralt i plånkan nu i jultider? Just nu kan man via Shazam få upp till fem månader Apple Music helt gratis.

Sugen på en 99mac-kopp eller varför inte en mysig tjocktröja från Macradion? Nu kör vi Black Friday med 25% rabatt.

Äntligen fredag och äntligen Black Friday! Årets största REA-dag är här och Webhallen är redo – är du redo?!

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.