iPhone 12 Mini kommer endast kunna laddas med 12 Watt med MagSafe

Senaste dokumenten från Apple visar begränsningar för iPhone 12 Mini och hela iPhone 12-serien om man laddar med MagSafe tillsammans med tillbehör.

Nya dokument i Apples support visar att iPhone 12 Mini kommer att begränsas till 12 Watt med MagSafe. Både iPhone 12 och iPhone 12 Pro laddas med 15 Watt med den nya laddningsplattan och en 20 Watts PD-strömadapter. Men med begränsningen för iPhone 12 Mini verkar det som att fjolårets 18 Watts PD-strömadapter skulle räcka för att komma upp till de 9 volt och 2.03 ampere som krävs för att kunna ladda iPhone 12 Mini på max.

I dokumenten går det även att läsa att om något tillbehör är inkopplat i lightning-porten så kommer laddning med MagSafe att begränsas till endast 7.5 watt för att minimera risk för överhettning. Detta gäller hela iPhone 12-serien.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Prenumerationer i appar har varit låst till ett Apple-id tills nu och om utvecklare gör det tillgängligt så kan man nu dela dessa i familjedelning.

Nu är vi några dagar in i december och vad kan egentligen lysa upp detta hemska mörker vi har utanför fönstret?

Det är nog inte många i detta avlånga land som uppskattar HBO Nordics app till våra enheter, men nästa år blir vi äntligen av med den.

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.