Kvartalsrapport: iPhone-försäljningen har gått ned men tjänster stiger kraftigt

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apple har presenterat sin senaste kvartalsrapport och försäljningen ökade till 64,7 miljarder dollar från 64 miljarder dollar samma period förra året. Den rena vinsten landade på 12,67 miljarder dollar jämfört med 13,69 miljarder dollar samma period förra året. Försäljningen av iPhone-modeller sjönk 20,7 procent men däremot gjorde de rekord för Mac och sina andra tjänster. Försäljningen av tjänster så som Apple Music, Apple TV+ med flera steg från 13,3 miljarder dollar till 14,5 miljarder dollar. Mac-försäljningen steg från 7,4 miljarder dollar till 9 miljarder dollar.

Tim Cook berättar även att han är optimistisk kring försäljningen av iPhone 12-modellerna och tidiga siffror visar att det har börjat bra.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.

Då har samtliga modeller i iPhone 12-serien äntligen lanserats och frågan är om störst alltid är bäst?

Jabra har lanserat uppföljaren till Jabra Elite 75t och vi tar en titt på vad som är nytt.

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

Det här med lagring är inte superspännande alla gånger men ack så nödvändigt det är för att förvara våra filer.