Enligt en ansökan till FCC har iPhone 12 tvåvägsladdning

Dessa rykten har cirkulerat länge men nu verkar det åtminstone finnas dokumenterat från Apple att funktionen finns tillgänglig.

En skribent för VentureBeat med namnet Jeremy Horwitz har lyckats komma över ansökningsdokumenten från Apple till FCC, dit alla produkter som sänder ljud- eller bildsignaler måste anmälas och godkännas i USA. I denna ansökan nämns det att utöver MagSafe och dess funktioner att iPhone 12 kan trådlöst ladda kompatibla tillbehör upp till 5 watt och även "framtida tillbehör från Apple".

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det finns en del spekulationer i om framtida AirPods-modeller kommer att få magnetsystemet i MagSafe och med det kunna fästas på laddarna och enklare kunnas laddas med iPhone. Rent teoretiskt skulle Apple kunna öppna upp funktionen på iPhone 12 genom en uppdatering av mjukvaran.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Skralt i plånkan nu i jultider? Just nu kan man via Shazam få upp till fem månader Apple Music helt gratis.

Sugen på en 99mac-kopp eller varför inte en mysig tjocktröja från Macradion? Nu kör vi Black Friday med 25% rabatt.

Äntligen fredag och äntligen Black Friday! Årets största REA-dag är här och Webhallen är redo – är du redo?!

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.