Rykte: AirPods Pro med ny design väntas komma nästa år

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

Enligt källor till Bloomberg så jobbar Apple på ett par AirPods Pro med lite färre funktioner och ett annorlunda utseende. Dessa AirPods Pro skall sakna brusreducering och kommer vara utan den välkända stammen tillsammans med utbytbara gummiproppar. Utan stam skulle dessa påminna mer om Samsungs Galaxy Buds eller Googles Pixel Buds.

Bloomberg skriver också att utöver dessa så är en tredje generations AirPods under utveckling och att båda hörlurar kan släppas så tidigt som nästa vår. Om detta stämmer så kommer det bli intressant att se hur Apple tänker prissätta tre olika varianter av AirPods. På Apples hemsida kostar just nu AirPods 2 495 kronor med trådlös laddning och AirPods Pro kostar 3 195 kronor men går att hitta hos återförsäljare för betydligt billigare priser.

Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.

Då har samtliga modeller i iPhone 12-serien äntligen lanserats och frågan är om störst alltid är bäst?

Jabra har lanserat uppföljaren till Jabra Elite 75t och vi tar en titt på vad som är nytt.

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

Det här med lagring är inte superspännande alla gånger men ack så nödvändigt det är för att förvara våra filer.