Servant säsong två har premiär 15 januari

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Servant har i skrivande stund ett godkänt betyg på imdb och mottogs med blandade känslor när serien hade premiär för nästan ett år sedan. M. Night Shyamalan fick dock godkänt för en säsong två ganska omgående efter premiären och det verkar ha varit en relativt smärtfri produktion under rådande omständigheter och andra säsongen har fått sitt officiella datum. Den 15 januari blir alltså datumet då vi får fortsätta följa den problematiska tillvaron hos familjen Sean och Dorothy Turner. Hela första säsongen går att hitta på Apple TV+.

 Servant
(2019) on IMDb
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.