iPad Air får leveransdatum

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går det att förbeställa iPad Air på Apples hemsida. Leveranstiden är 7-10 arbetsdagar men det går att hämta ut dem redan på fredagen nästa vecka i en del Apple Store beroende på färg och butik. Precis som Prosser förutspådde så släpps iPad Air alltså den 23 oktober. Den kommer säkert att annonseras hos återförsäljare under kommande vecka med snarlikt leveransdatum.

Vi kan tipsa om att den i roséguld kommer att finnas tillgänglig i Apple Store på Väla köpcentrum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.