Apple Store är nere inför förhandsbokningarna som drar igång idag

Idag går det äntligen att förbeställa vissa av iPhone 12-modellerna och inför detta har Apple stängt ned sin butik i sedvanlig ordning.

Idag 14:00 kommer det gå att förbeställa iPhone 12 och iPhone 12 Pro på Apples hemsida och hos alla andra butiker och operatörer. Går du och väntar på en iPhone Mini eller iPhone 12 Pro Max så får du vänta med förhandsbokningen till den 6 november. Vill du förhandsboka hos Apple så är det bara att bege dit till Apple.se vid 14 och klicka hem en så fort som möjligt. Hur lång leveranstid det faktiskt kommer att vara med tanke på rådande läge med COVID-19 återstår att se.

Här hittar du de bästa operatörspriserna på iPhone 12 och iPhone 12 Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Lite lästips medans du väntar:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
21 svar

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.