Morgonprogrammet "Good Morning America" klämmer på iPhone 12

iPhone 12 har inte hittat sig ut på YouTube i händerna på techskribenter ännu men morgonprogrammet Good Morning America har fått tag på ett exemplar.

Vi hade nog räknat med att se en första titt på nya iPhone 12 av Marques Brownlee eller någon annan stor techgigant men lite förvånande så fick morgonshowen "Good Morning America" den först. Det är ABC:s Becky Worley som har fått testa iPhone 12 och iPhone 12 Pro. I videon får vi se hur MagSafe fungerar i verkligheten och vi får även en bättre titt på hur iPhone 12 i blått och iPhone 12 Pro i pacific blue ser ut och de går igenom den nya optiken.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.