Morgonprogrammet "Good Morning America" klämmer på iPhone 12

iPhone 12 har inte hittat sig ut på YouTube i händerna på techskribenter ännu men morgonprogrammet Good Morning America har fått tag på ett exemplar.

Vi hade nog räknat med att se en första titt på nya iPhone 12 av Marques Brownlee eller någon annan stor techgigant men lite förvånande så fick morgonshowen "Good Morning America" den först. Det är ABC:s Becky Worley som har fått testa iPhone 12 och iPhone 12 Pro. I videon får vi se hur MagSafe fungerar i verkligheten och vi får även en bättre titt på hur iPhone 12 i blått och iPhone 12 Pro i pacific blue ser ut och de går igenom den nya optiken.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.