Det är inte bara Apples iPhone 12-serie som kommer sakna laddare och EarPods i kartongen

EarPods och laddare kommer inte finnas i kartongen till iPhone 12-serien men även i äldre modeller tas dessa nu bort.

På eventet i tisdags så meddelade Apple att iPhone 12-serien inte kommer innehålla en laddare och EarPods i kartongen utan vill man ha dessa så får de köpas separat. Enligt Apple är anledningen till detta för värna om miljön då de flesta redan har både EarPods (eller andra hörlurar) hemma samt en laddare. Så i kartongen kommer vi enbart hitta en USB-C till Lightning-kabel. Men detta ingrepp verkar inte enbart ha gjorts på iPhone 12-serien utan går vi in på Apples hemsida och tittar på iPhone XR, iPhone 11 och iPhone SE så ser vi att samtliga av dessa saknar laddare och EarPods i kartongen.

Så detta kan vara värt att tänka på om du som företag köper in telefoner eller som privatperson som kanske idag inte har en laddare från Apple med USB-C.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.