Det är inte bara Apples iPhone 12-serie som kommer sakna laddare och EarPods i kartongen

EarPods och laddare kommer inte finnas i kartongen till iPhone 12-serien men även i äldre modeller tas dessa nu bort.

På eventet i tisdags så meddelade Apple att iPhone 12-serien inte kommer innehålla en laddare och EarPods i kartongen utan vill man ha dessa så får de köpas separat. Enligt Apple är anledningen till detta för värna om miljön då de flesta redan har både EarPods (eller andra hörlurar) hemma samt en laddare. Så i kartongen kommer vi enbart hitta en USB-C till Lightning-kabel. Men detta ingrepp verkar inte enbart ha gjorts på iPhone 12-serien utan går vi in på Apples hemsida och tittar på iPhone XR, iPhone 11 och iPhone SE så ser vi att samtliga av dessa saknar laddare och EarPods i kartongen.

Så detta kan vara värt att tänka på om du som företag köper in telefoner eller som privatperson som kanske idag inte har en laddare från Apple med USB-C.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.