Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples nya MagSafe-laddare fungerar med äldre iPhone-modeller

Om du inte har några planer på att uppgradera din iPhone i år men ändå är sugen på den nya MagSafe-laddaren så är det fritt fram att köpa den.

Med iPhone 12-serien skakar Apple åter liv i den klassiska MagSafe-kontakten som många MacBook-användare idag saknar. MagSafe-kontakten har räddat livet på många MacBook-datorer genom åren då datorn inte hänger med ned i golvet om man skulle råka snubbla över sladden tack vare att den satt fast med magneter. Men magneternas återkomst är här och iPhone 12-serien har en cirkel av magneter på baksidan av telefonen så laddaren enkelt sitter där den skall. Vi får även ut hela 15W via MagSafe-laddaren och tidigare har vi endast fått ut som mest 7,5W via vanlig Qi-laddning.

Laddaren har nu dykt upp på Apples hemsida och där framgår det att den även är kompatibel med äldre iPhone-modeller som har stöd för Qi-laddning samt AirPods och AirPods Pro. Så gillar du designen på laddaren och vill använda den för laddning av din nuvarande iPhone eller AirPods så är det fritt fram att göra så. MagSafe-laddaren kostar 495 kronor och går i skrivande stund inte att beställa på Apples hemsida.

Allt du behöver veta om iPhone 12:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.