InvisibleShield och Gear4 är redo för att skydda vår nya iPhone 12

iPhone 12-serien är på ingång och snart går de nya telefonerna att förhandsboka och vill du slippa repor och skador så är nu även vissa skal och skärmskyddstillverkare redo att lösa det problemet.

Det Zagg-ägda företaget InvisibleShield presenterar idag skärmskydd till hela iPhone 12-serien så vi slipper få repor och krossade skärmar om olyckan skulle vara framme. De lanserar flera olika skärmskydd med olika funktioner och ett av skydden skall enligt bolaget eliminera upp till 95 procent av coronaviruset på skärmen efter 30 minuter. Skyddet heter "Glass Elite VisionGuard+ och utöver detta så tar det även bort 99,99 procent av de vanligaste ytbakterierna. Vill du titta närmare på alla de nya skärmskydden så går det att göra här.

Från Gear4 hittar vi en rad nya skal som har det spännande materialet D3O i sig. Det är ett stötskydd som används i bland annat militärutrustning och i sportutrustning och de skall skydda bra mot hårda smällar och annat. De nya skalen skall även göra minimal påverkan på 5G så signalen fortsatt håller sig stark trots att vi har telefonen i ett skal. Vill du kika närmare på skalen så går det att göra här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.