Prosser fortsätter sina avslöjanden med datum för AirTags och iPad Air

Jon Prosser fortsätter sina påståenden på Twitter och denna gången gäller det både AirTags och iPad Air.

Strax efter att Jon Prosser gick ut med påståenden om att AirPods Studio ska ha fått förhinder och blir försenat. Så gick han ut med ett nytt påstående om att AirTags kommer att släppas i november i samband med att iOS 14.3 släpps publikt. Uppdateringen ska enligt Prosser innehålla funktioner som rör just AirTags.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När någon frågade Prosser på Twitter om han vet när iPad Air skall släppas så svarade han med att den kommer att kunna förbeställas den 16 oktober och finnas i butik den 23 oktober. Med andra ord samma datum som iPhone 12 och iPhone 12 Pro. Datum som känns logiskt då vi får ta del av chippet A14 samtidigt oavsett produkt.

Via: Jon Prosser

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.