Prosser fortsätter sina avslöjanden med datum för AirTags och iPad Air

Jon Prosser fortsätter sina påståenden på Twitter och denna gången gäller det både AirTags och iPad Air.

Strax efter att Jon Prosser gick ut med påståenden om att AirPods Studio ska ha fått förhinder och blir försenat. Så gick han ut med ett nytt påstående om att AirTags kommer att släppas i november i samband med att iOS 14.3 släpps publikt. Uppdateringen ska enligt Prosser innehålla funktioner som rör just AirTags.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När någon frågade Prosser på Twitter om han vet när iPad Air skall släppas så svarade han med att den kommer att kunna förbeställas den 16 oktober och finnas i butik den 23 oktober. Med andra ord samma datum som iPhone 12 och iPhone 12 Pro. Datum som känns logiskt då vi får ta del av chippet A14 samtidigt oavsett produkt.

Via: Jon Prosser

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.