Meross lanserar HomeKit-kompatibel LED-slinga

Julen närmar sig med stormsteg och då är det dags att ta fram alla härliga LED-lampor för att få till känslan ordentligt.

Företaget Meross ser ut att ha lanserat en helt ny LED-slinga på hela tio meter och det trevligaste är att den har stöd för HomeKit. På deras hemsida kan vi läsa att den klarar att användas i temperaturer mellan 0°C~40°C så att ha den ute får vi glömma under vinterhalvåret. Ljusslingan går även att kapa om så önskas och den går för tillfället att köpa på tyska Amazon för 54.99 Euro.

Så är du ute efter en billig och lång LED-slinga som går in i Hem-appen så kan denna vara värd att spana in.

Källa: Meross

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.