iPhone 12 Pro-serien kommer utrustad med 6GB RAM

Apple brukar prata lite siffror på sina event men något som de aldrig talar högt om är hur mycket RAM deras telefoner har.

MacRumors rapporterar idag att de har hittat information om hur mycket RAM de nya iPhone 12-telefonerna kommer med. De lyckades hitta informationen i en plist i Xcode 12.1-betan. iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max kommer komma med 6GB RAM jämfört med 4GB RAM som idag har i iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. När det kommer till iPhone 12 Mini och iPhone 12 så kommer de komma med 4GB RAM.

Med andra ord så ser iPhone 12 Pro-serien ut att bli en riktig best med A14 Bionic och hela 6GB RAM.

Källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.