Det kommer inte gå att ha HomePod och HomePod mini i ett steropar

Igår visades HomePod Mini upp som blir lillebror till vanliga HomePod och får en nätt prislapp på 99 dollar.

Till allas besvikelse så var Sverige inte ett av länderna som kommer kunna köpa en HomePod Mini men vi misstänker att flera bolag i Sverige kommer köpa in den och sälja den ändå. Oavsett så ställde sig många HomePod ägare frågan om de kommer kunna para en HomePod och en HomePod Mini så de tillsammans blir ett stereopar. Jim Dalrymple har nu gått ut och svarat på den frågan och säger:

"The short answer is no. You can't make a stereo pair of a ‌HomePod‌ and a ‌HomePod mini‌. You can make a stereo pair of two HomePods or two ‌HomePod‌ minis, but you can't mix and match the two products."

Han fortsätter och berättar att det inte heller kommer kunna gå att koppla en HomePod och en HomePod Mini till Apple TV samtidigt utan det behöver vara två likadana enheter för att det skall fungera.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.