Det kommer inte gå att ha HomePod och HomePod mini i ett steropar

Igår visades HomePod Mini upp som blir lillebror till vanliga HomePod och får en nätt prislapp på 99 dollar.

Till allas besvikelse så var Sverige inte ett av länderna som kommer kunna köpa en HomePod Mini men vi misstänker att flera bolag i Sverige kommer köpa in den och sälja den ändå. Oavsett så ställde sig många HomePod ägare frågan om de kommer kunna para en HomePod och en HomePod Mini så de tillsammans blir ett stereopar. Jim Dalrymple har nu gått ut och svarat på den frågan och säger:

"The short answer is no. You can't make a stereo pair of a ‌HomePod‌ and a ‌HomePod mini‌. You can make a stereo pair of two HomePods or two ‌HomePod‌ minis, but you can't mix and match the two products."

Han fortsätter och berättar att det inte heller kommer kunna gå att koppla en HomePod och en HomePod Mini till Apple TV samtidigt utan det behöver vara två likadana enheter för att det skall fungera.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.