Nu kan du ha widgets för Spotify på din iPhone

Widgets är ett trevligt tillskott i iOS 14 och gör att vår hemskärm faktiskt ser lite annorlunda ut för en gång skull.

Spotify har sedan en tid tillbaka beta-testat widgets för iOS 14 och nu är funktionen fri från buggar och släppts ut i det fria. Vi har haft betan och testat widgets ett tag och trots att de bara kan visa information så har Spotify byggt dem väl och en rolig detalj är att de även byter färg baserat på vad vi lyssnar på. Totalt erbjuds två widgets, en avlång som visar de senaste albumen som spelats och en liten som visar albumet eller låten som spelas just nu.

För att få tillgång till widgets i Spotify behöver du se till att uppdatera appen till den senaste versionen som i skrivande stund är 8.5.80.

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.