Sony kommer rulla ut Apple TV-appen till vissa av sina TV-apparater

Apple TV-appen börjar sakta men säkert hitta in i allt fler TV-apparater och det är nog ett måste från Apples sida för att de ska få fart på deras tjänst Apple TV+.

Idag meddelar Sony att Apple TV-appen kommer göra intåg i vissa av deras TV-apparater och det gäller vissa utvalda TV-apparater från 2018 och de flesta modeller från 2019 och 2020 kommer att få tillgång till appen i slutet av året i flera olika delar av världen. Det betyder ägare av en Sony TV kommer att kunna titta på Apple TV+, komma åt sitt iTunes-bibliotek samt hyra film direkt på TV'n.

Undertecknad har haft detta på min Samsung TV ett tag nu och appen är välbyggd, snabb och fungerar minst lika bra som Apples egna. Det enda som egentligen saknas är integreringen med andra streamingtjänster som vi har i TV-appen på Apple TV.

Lästips: Är Apple TV en onödig produkt 2020?

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.