Sony kommer rulla ut Apple TV-appen till vissa av sina TV-apparater

Apple TV-appen börjar sakta men säkert hitta in i allt fler TV-apparater och det är nog ett måste från Apples sida för att de ska få fart på deras tjänst Apple TV+.

Idag meddelar Sony att Apple TV-appen kommer göra intåg i vissa av deras TV-apparater och det gäller vissa utvalda TV-apparater från 2018 och de flesta modeller från 2019 och 2020 kommer att få tillgång till appen i slutet av året i flera olika delar av världen. Det betyder ägare av en Sony TV kommer att kunna titta på Apple TV+, komma åt sitt iTunes-bibliotek samt hyra film direkt på TV'n.

Undertecknad har haft detta på min Samsung TV ett tag nu och appen är välbyggd, snabb och fungerar minst lika bra som Apples egna. Det enda som egentligen saknas är integreringen med andra streamingtjänster som vi har i TV-appen på Apple TV.

Lästips: Är Apple TV en onödig produkt 2020?

Skriven av Marcus Attefors

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.