Belkin ger oss en närmare titt på deras MagSafe-tillbehör

När Apple visade upp sin iPhone 12-serie igår så berättade de att MagSafe gör återtåg och nu har hittat in i iPhone.

Apple kommer dels släppa egna MagSafe-tillbehör men på sitt event fick vi även en snabb titt på tillbehör från Belkin. Nu har Belkin släppt lite mer information om sina MagSafe-tillbehör där vi bland annat hittar en 3-i-1-laddare och samt en hållare till bilen. Deras 3-i-1-laddare som heter Boost Charge Pro kan ladda din iPhone 12 i upp till 15W, AirPods eller AirPods Pro får 5W och det finns även en dedikerad plats för Apple Watch. Stället är helt klart stilrent och kostar 149,99 dollar och kommer nu i vinter.

Belkin kommer även lansera en hållare som monteras fast i valfritt fläktgaller i bilen och sedan placerar vi vår iPhone 12 på hållaren så sitter den fast tack vare de inbyggda magneterna i telefonen. Konstigt nog så är detta enbart en hållare utan någon möjlighet att faktiskt ladda upp vår iPhone. Undertecknad tycker det är ett lite konstigt drag då jag tror de flesta faktiskt laddar sin mobil när de har den i bilen och använder GPS och annat som drar en hel del batteri. Men vill du ha en renodlad hållare så kan den bli din i vinter för 39,95 dollar.

Källa: Belkin

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.