Belkin ger oss en närmare titt på deras MagSafe-tillbehör

När Apple visade upp sin iPhone 12-serie igår så berättade de att MagSafe gör återtåg och nu har hittat in i iPhone.

Apple kommer dels släppa egna MagSafe-tillbehör men på sitt event fick vi även en snabb titt på tillbehör från Belkin. Nu har Belkin släppt lite mer information om sina MagSafe-tillbehör där vi bland annat hittar en 3-i-1-laddare och samt en hållare till bilen. Deras 3-i-1-laddare som heter Boost Charge Pro kan ladda din iPhone 12 i upp till 15W, AirPods eller AirPods Pro får 5W och det finns även en dedikerad plats för Apple Watch. Stället är helt klart stilrent och kostar 149,99 dollar och kommer nu i vinter.

Belkin kommer även lansera en hållare som monteras fast i valfritt fläktgaller i bilen och sedan placerar vi vår iPhone 12 på hållaren så sitter den fast tack vare de inbyggda magneterna i telefonen. Konstigt nog så är detta enbart en hållare utan någon möjlighet att faktiskt ladda upp vår iPhone. Undertecknad tycker det är ett lite konstigt drag då jag tror de flesta faktiskt laddar sin mobil när de har den i bilen och använder GPS och annat som drar en hel del batteri. Men vill du ha en renodlad hållare så kan den bli din i vinter för 39,95 dollar.

Källa: Belkin

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.