Macradion: MagSafe

Vilken fest Apple bjöd på tidigare i veckan och nu är äntligen deras senaste produkter avtäckta.

I tisdags visade Apple upp Phone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max och HomePod Mini. I detta avsnitt kommer vi fokusera helt på de produkterna och vi går igenom dem alla från punkt och pricka. Vi kan nog konstatera att samtliga på Macradion är nöjda men mest nöjd är nog Dennis som efter allt tjat fick sin kära MagSafe-lösning. Så häng med oss i lite över en timme och hör oss skrika av lycka, förvirring och en liten uns besvikelse.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Dessa rykten har cirkulerat länge men nu verkar det åtminstone finnas dokumenterat från Apple att funktionen finns tillgänglig.

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.