51 sekunder av allt

Missade ni det storslagna eventet ikväll? Inga problem, här levererar Apple allt på dryga 50 sekunder - 50 sekunder av kärlek.

Ikväll höll Apple låda, med besked. Vi är imponerade. Hur känner ni? Råkade ni missa tillställningen av en oförlåtlig anledning så bjuder Apple här på en sammanfattning på endast 51 sekunder. Håll tillgodo.

Hela eventet kan ni se här.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.