Evan Blass: Det här är HomePod Mini

Vi är bara timmar ifrån Apples event och Apple-läckaren Evan Blass har idag släppt bilder på den kommande HomePod Mini.

Evan berättar ingenting om tekniken i HomePod Mini men har idag lagt upp bilder på hur HomePod Mini enligt honom kommer att se ut. Han säger även att högtalaren kommer att visas upp på kvällens event som går av stapeln 19:00.

Vi får hoppas att HomePod Mini är högtalaren som gör att Apples egna högtalare börjar säljas globalt så även vi i Sverige kan traska in på en Apple Store och köpa högtalaren. Varför Apple än idag inte har lanserat HomePod i Sverige vet vi inte men vi hoppas verkligen att det sker nu. Oavsett vad så får vi förhoppningsvis se HomePod Mini och vad den kan göra och kosta ikväll 19:00.

Källa: Evan Blass

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.