Evan Blass: Det här är HomePod Mini

Vi är bara timmar ifrån Apples event och Apple-läckaren Evan Blass har idag släppt bilder på den kommande HomePod Mini.

Evan berättar ingenting om tekniken i HomePod Mini men har idag lagt upp bilder på hur HomePod Mini enligt honom kommer att se ut. Han säger även att högtalaren kommer att visas upp på kvällens event som går av stapeln 19:00.

Vi får hoppas att HomePod Mini är högtalaren som gör att Apples egna högtalare börjar säljas globalt så även vi i Sverige kan traska in på en Apple Store och köpa högtalaren. Varför Apple än idag inte har lanserat HomePod i Sverige vet vi inte men vi hoppas verkligen att det sker nu. Oavsett vad så får vi förhoppningsvis se HomePod Mini och vad den kan göra och kosta ikväll 19:00.

Källa: Evan Blass

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.